Ads Top

Blogger bercuti..

Kenapa aku berblog?

..sebab aku nak spent time masa lebih dengan family aku..

..Blogging adalah model bisnes / make money yang paling less modal..tapi komitmen kene tinggi..

..own boss..

..own time..

..bercuti sesuke Hati..haha..

Cakap pasal cuti..

Rasanya aku dah lama tak pergi bercuti dengan family aku..

Last mungkin awal tahun lepas..

Jadi aku ambil keputusan untuk cuti beberapa hari dari kerja hakiki dan blogging untuk menghabiskan masa bersama keluarga ..

Saje nak jalan jalan..

Kesian anak aku duk main kat Rumah aje..

Selain tu nak celebrate kejayaan blog aku tu..haha..

Kami pergi dekat dekat aje..dalam Malaysia..

Pergi I City Shah Alam..

p/s : cume nak ingatkan..apapun yang kita buat..family come first..tak kisah lah sama ada kerja hakiki atau blogging ..

No comments:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.