Ads Top

Tempah Artikel

Salah satu tips untuk menjadi blogger yang berjaya adalah dengan menulis artikel yang berkualiti serta konsisten. Jika anda masih belum mempunyai akaun Google Adsense, anda perlu menulis sekurang-kurangnya satu artikel sehari untuk memudahkan permohonan anda mendapatkan akaun penuh Google Adsense.
Tak tahu apa itu Google Adsense? Secara mudahnya Google Adsense = Dompet. Untuk maklumat lanjut, boleh baca di sini: http://www.wikicara.org/2017/01/cara-buat-duit-dengan-google-adsense.html
Bagi blogger baru, anda pasti akan mengalami masalah menulis artikel yang berkualiti dan konsisten kerana kekangan masa dan tambahan lagi sekiranya anda merupakan blogger part-time.
JANGAN RISAU!
SAYA AKAN BANTU ANDA!
Saya akan menulis artikel yang original (PASTI bukan copy paste) untuk niche pilihan anda. Setiap satu artikel 500 patah perkataan. Anda boleh berikan kata kunci atau jika anda tidak mempunyai kata kunci, saya akan sediakan kata kunci untuk anda dengan harga tambahan yang sangat berpatutan (RM50). Kata kunci ini sangat membantu untuk meningkatkan ranking artikel anda pada enjin carian seperti Google, Yahoo dll.
Oh ya, siapa saya?
Saya seorang blogger yang mempunyai beberapa blog yang mempunyai ranking yang baik di enjin carian. Salah satu blog saya adalah www.wikicara.org
Saya sangat minat menulis dan membaca. 
Jadi tunggu apa lagi? Tempah perkhidmatan ini untuk buat blog dengan lebih mudah dan separa automatik. Apa yang anda perlu FOKUS sekarang hanyalah untuk promosikan blog anda!
*topik yang saya tak suka tulis:
  1. Artis 
  2. Lucah
  3. Viral / Fitnah 
  4. Politik
Oh ya, rasanya tiada perkhidmatan penulisan artikel semurah ini di pasaran sekarang 🙂 Klik banner di bawah untuk menepah artikel. Boleh tempah 1 artikel , 10 artikel ataupun 20 artikel.

Tiada ulasan:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.