Ads Top

Google Adsense untuk mobile view..

Sebelum ni aku ada guna template blog yang responsive maksudnya kalau blog tu dibaca melalui telefon, secara automatik akan jadi mobile view..

Tapi nampaknya ada masalah..

Bukan masalah dari segi template tu..tapi masalah sebab dalam mobile view tu tak keluar iklan Google Adsense..

Yang sedihnya..hampir 60%-80% pembaca blog aku adalah daripada mobile device...bukan ke rugi tu..

Dan dari itu aku mulalah bertungkus lumus untuk belajar cara nak letak iklan Google Adsense kat mobile view...

Beberapa blog aku baca..kebanyakannya daripada blog luar negara..

Setelah cuba beberapa kali..akhirnya berjaya!!

Dan yang tambah seronoknye adalah..lepas letak iklan Google Adsense kat mobile view, earning harian terus naik 50% berbanding selalu..Ohsem! haha..

Kalau ada yang nak belajar cara untuk letak iklan Google Adsense di Mobile View...Boleh Baca Di Blog aku..

Aku dah simplify dan harapnya mudah difahami..

Orait! Adios!

No comments:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.