Ads Top

Projek Baru..Blog Senarai Program Affiliate..Ohsem!

Aku rasa banyak program affiliate kat Malaysia ni sebenarnya..tetapi hanya sebahagian aje yang betul-betul mendapat perhatian daripada para blogger dan internet marketer.

Masa aku nak cari program affiliate untuk aku sertai..aku dapati tak ade pun satu blog yang tolong senaraikan program affiliate yang ade di Malaysia ni..Jadi jenuh jugak nak cari program affiliate untuk disertai..

Jadi aku berhasrat untuk buat satu blog yang akan membantu semua orang tak kire blogger, internet marketer atau orang biasa untuk sertai program affiliate..

Blog tu aku nak senaraikan semua (hopefully) program affiliate yang ada..

Mana yang berminat nak berikan pendapat atau maklumat tentang program affiliate dipersilakan..aku cuma buat kompilasi aje..

Kenapa aku buat blog ni?

Kalau nak diikutkan salah satu sebabnya adalah kerana ia akan membantu aku sendiri kalau-kalau aku nak buat niche site untuk sesuatu topik..

Kalau blog rojak aje..boleh la takat join Klikjer..atau Ashadee..

Tapi kalau untuk topik yang lebih spesifik, seperti blog resepi atau blog kesihatan, kan ke susah nak cari produk affiliate untuk dijual..

Hopefully dengan adanye blog tu nanti aku akan cuba untuk senaraikan semua program affiliate dan akan disusun mengikut niche..

Oh ya aku takde amek apa-apa komisen pun dengan buat blog tu..kecuali la ada orang beli produk melalui link aku dalam blog tu..hehe..

Ok..

Jom jenguk jam blog yang aku cakap ni..

www.senaraiprogramaffiliate.blogspot.com

No comments:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.