Ads Top

affiliate method

Google Adsense address verification dah sampai..Ohsem!

Ok.

Sebelum ni aku ade cerite pasal Google Adsense minta address verification..

Hari ini, surat yang Google pos dah pun sampai..Ohsem!

Surat ni ambil masa dalam 2 3 minggu jugak nak sampi rumah aku..

Dalam surat ni ada nombor PIN yang perlu di masukkan dalam akaun Google Adsense aku..

Lepas tu..

Tinggal tunggu masa untuk cash out dari Google Adsense je..huahahaha..

Nak tengok rupa bentuk surat tu?

Meh aku tunjuk sikit..

Pada yang dah pernah dapat gi main jauh jauh..

Pada yang baru nak belajar Google Adsense dan jakun dengan Adsense (macam aku)..meh sini aku tunjukkan..haha



Ok..

Sape yang baru nak tatih-tatih Google Adsense..boleh baca pengalaman aku dengan Google Adsense kat sini..

Aku pun tak pandai pasal Google Adsense..baru nak menuntut..menuntut sendiri..nak berguru belum ada masa lagi..adeh..

Tapi perkara yang paling penting..jangan buat bende yang Google Adsense tak suke..insyaAllah selamat..

Setakat ini blog dan Google Adsense aku masih selamat..

Moga terus selamat dunia dan akhirat..

Ok..

Adios..

Tiada ulasan:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.