Ads Top

Tukar Template Blog Lagi?


Terima kasih Cik Tom!

Malu pulak aku bila blogger-blogger hebat datang kat blog cikai ni huhu..

Terima kasih sebab bagitahu pasal ruangan komen yang tak boleh nak komen tu huhu..

Maaf juga pada semua yang teruja nak komen (haha..perasan oi!) kat blog ni tapi tak dapat nak komen sebab tak boleh nak komen.

Apa yang peliknya, masa preview sebelum post CANTIKK je boleh tekan bagai..

Tapi bile dah post..memang ternyata apa pun tak keluar..Nasib baik ada Cik Tom yang Ohsem!

Sebenarnya aku dan perasan jugak pasal ruangan komen tu..

Tu lah..macam aku cakap tadi bile preview ok je pulak..

Kalau nak harap aku edit HTML bagi jadi ok memang tak pandai la..

ADA SAPE-SAPE YANG PANDAI TAK?

Kalau aku takat edit warna tambah sini sane sikit ok la..Itu pun try and error..

Kalau real problem macam ni aku rase macam baik aku tak payah cube betulkan. Semakin teruk nanti adelah..

So..

Penyelesaiannya adalah aku akan tukar template. Walaupun aku sangat sangat suka dengan template ni sebab ringkas dan mudah. Tapi apakan daya.

Aku muat turun template ni dari BloggerTheme9. Siapa-siapa yang nak tengok template blog boleh tengok kat sane. Ni promot tanpa komisen ye hehe..

Apa yang aku rasa leceh dengan tukar template ni adalah:

  • Kene buat link submenu semula
  • Kene letak ads semula.
  • Memakan masa 
Korang ada tips macam mana nak tukar template yang lebih mudah tak? Eh..nak minta komen tak boleh nak komen pulak..huhu..

Takpelah..lepas aku tukar template nanti korang komen ea..Mana tau next time ade orang lain yang nak tukar template jugak..

Atau..

Kalau rasa tak keberatan, boleh emel aku di susahsenangblogger@gmail.com. Nanti kalau ramai yang bagi pendapat, aku buat post khas untuk kes ni hehe :-)



1 comment:

  1. Haha..time aku buat post ni ruangan komen ni elok je pulak keluarnye..cheese kek betul!..haha

    ReplyDelete

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.