Ads Top

Dapat Surprice Gift Dari Lazada!

Aku baru balik dari solat jumaat. Sedang duduk-duduk tiba-tiba ada van poslaju masuk ke rumah.

Rasanya aku tak ade beli online apa-apa lagi. Barang yang aku baru order malam tadi masa Flash Sale Lazada Online Revolution takkan dah sampai kot.

Besar barangnye.

Nama aku ade kat parcel tu.

Bile aku bukak rupenya Surprice Gift daripada Lazada! Ohsem!

Banyak barang-barang die bagi aku..ni aku nak kongsikan..


Dalam Box of Joy tu pun banyak lagi barang tau!


Apa yang ada dalam Box of Joy dari Lazada ni:

Mamypoko Gentle Baby Wipes bernilai RM6



Sandisk Ultra Dual Drive 3.0 64GB bernilai RM89 (RM70 pada 11.11 sahaja)



Nescafe White Coffee

Logitech Wireless Speaker bernilai RM119 (RM73.90 pada 11.11 sahaja)


dan baucer membeli belah di Lazada bernilai RM11

Oh terlupa..ada satu lagi hadiah yang anak aku sangat suke..Nestle Nutri Puff. Bukan main berselera lagi die makan hehe. Harga Nutri Puff ni murah je. 2 Pack harganya baru RM15.



Hadiah ape sebenarnye ni?

Bila aku fikir-fikirkan balik rupanya aku ada sertai program Box of Joy yang di adakan oleh Lazada untuk para blogger tempatan. Box of Joy ni adalah untuk Lazada Online Revolution yang diadakan pada 11 November setiap tahun.

Tapi yang aku sedihnya, parcel ni sampai agak lambat. Kalau sampai awal sikit kat bagus. Boleh aku buat review satu persatu barang-barang tu..

Aku apply untuk Box of Joy ni sudah agak lama. Jadi buat tak tahu je ingatkan dah tak dapat apa-apa.

Pada aku inilah keseronokan sebagai seorang blogger. Dapat free gift dan review barang-barang yang best di pasaran.

Terima kasih Lazada!.

Pada korang yang masih belum shopping hari ini di Lazada, sila lah berbuat demikian kerana aku sendiri dah beli 4 pack Nutripuff, 1 pendrive (aku beli sebelum dapat gift ni huhu) dan potty training untuk anak aku ;-)

Memang aku tunggu tarikh keramat 11 November ni sebab harga memang banyak beza..


4 comments:

  1. Saya pun dapat jugak sebelum ni, tapi saya self collect kat hotel time event

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah yang ni oun yang sebelum ni punya..yang untuk ulangtahun ke 5 takde rezeki nampaknya nak dapat gift dari lazada hehe

      Delete
  2. Wahh..manyak untung.
    Rezeki.. tahniah.

    Baru tahu rupanya ramai blogger yg dpt free gift dr lazada ni join box of joy.

    Ada tu siap dapat hand bag carlo rino.. fuhhh..meleleh ayaq mata nengok eyh... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang macam2 lazada bagi. rezeki kan. lagi popular blog lagi special kot gift lazada bagi hehe. blog saya ni baru biasa-biasa je :-)

      Delete

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.