Ads Top

Income Terakhir dari Ilancee. Terima kasih..


Sedih ada, kesian pun ade.

Rasanya dah beberapa kali aku cerita dalam blog ni berkenaan laman web ilancee.

Nampaknya jodoh aku dengan ilancee macam tak kekal lama.

Aritu aku cek laman web ilancee under maintanance lagi..

Dan bila dah online semula..

Aku tak dapat login.

Nampaknya pisang berbuah dua kali..

Tapi bile aku ingat-ingat balik..rasanya ada lagi duit aku dalam ilancee tu..huhu..

Terpaksa la aku PM admin ilancee..

Sebab aku dah ada no phone admin ilancee masa kes sebelum ni, jadi dengan pantasnya aku PM die untuk dapatkan kepastian dan juga dapatkan duit aku dalam ilancee tu..


RM426.

Tu nilai cashout terakhir aku dari ilancee.

Terima kasih ilancee kerana dah bagi aku menjana pendapatan secara online..

Banyak aku belajar dengan ilancee.

Dengan ilancee aku belajar jadi freelance sebagai penulis.

Dari ilancee jugak aku dapat lebih kurang RM1.5k secara online.

Terima kasih juga kepada semua yang guna perkhidmatan aku di ilancee.

Yang pasti..

Perkhidmatan penulisan aku masih berjalan seperti biasa..

Sekarang aku dah setup web penulisan aku sendiri..haha..

Jika ada yang nak dapatkan perkhidmatan penulisan aku, boleh pergi ke sini:


Simple web je tu.

Harapnya dengan adanya web tu orang boleh direct deal dengan aku untuk mendapatkan perkhidmata penulisan.

Tiada lagi orang tengah.

2 comments:

  1. Cantik web the haikal service tu. Buat guna template apa tu? Premium ke free template tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Free template je tu..touchup2 skit..tapi belum siap lagi web tu 80% la siap..dah boleh order kalau nak hehe

      Delete

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.