Ads Top

affiliate method

Sertai Prgram Affiliate Ini Dan Menangi Hadiah Lumayan Lebih RM5000 (Iphone 8, Macbook Air, Lumix DMC-G85)


Siapa nak hadiah Iphone 8, Macbook Air, Lumix DMC-G85? Semua sekali jumlahnya ada 15 hadiah lumayan.

Saya nak! Korang pun berpeluang juga untuk dapat hadiah ni dengan menyertai program affiliate.

Program affiliate apa yang best sangat ni?

Ok.

Bermula dari 15 November hingga 15 Februari satu cabaran affiliate di jalankan oleh Portal Mencari Jodoh Online iaitu Baituljannah.

Mana yang bujang-bujang tu boleh la usha-usha portal jodoh online tu ye 😋

Boleh daftar sebagai calon menantu di sini : Baituljannah 

Itu bab kalau nak daftar jadi calon suami atau isteri.

Sekarang kembali bab affiliate semula.

Bermula dari 15 November hingga 15 Februari satu cabaran affiliate di jalankan oleh Portal Mencari Jodoh Online iaitu Baituljannah yang mana sebanyak 15 hadiah bertaraf wow! akan diberikan kepada mereka yang berjaya mencapai target.

Syarat untuk dapat hadiah lumayan ni senang je.

Daftarkan calon melalui link affiliate korang seramai 5500 orang sepanjang tarikh cabaran, dan anda boleh pilih hadiah mana satu yang korang nak.

Ianya first come first serve basis.

Siapa yang capai awal boleh pilih antara 3 hadiah tu. Tapi kalau kita ni orang yang ke 15 mencapai target, terima je la apa pun hadiah yang tinggal. hehe. Cukup baik pe dapat hadiah tu hehe.


"Susah lah nak dapat 5500 orang..".

Alasan cliche. Belum berusaha dah mengalah.

Kalau tak daftar sebagai agen affiliate lagi la satu calon pun tak dapat.

Hadiah je? Komisyen tak ada?

Siapa kate tak ade komisyen? Komisyen mesti la ada. Kalau tak ia tak dipanggil program affiliate.

Komisyen pun ada 4 peringkat. Percuma. Bronzi, Fadi, Dahabi.


Tanye la aku apa maksud Bronzi, Fadi dan Dahabi.

Bronzi tu Gangsa.

Fadi tu Perak.

Dhahabi tu Emas.

Tu bahasa arab.

Aku pun baru Google tadi. Tambah satu ilmu hari ni.

3 peringkat ini adalah agen affiliate tahap Premium.

Siapa yang baru daftar akan jadi agen affiliate percuma. Komisyen agak rendah.

Nak upgrade ke Brozi perlu bayar RM100 setahun. Fadi RM300, Dahabi RM500.

Kelebihan upgrade ni tak lain dan tak bukan ialah nilai komisyen akan berganda. Sebagai contoh, dengan akaun percuma, jika kita berjaya daftar 13 orang calon setiap hari selama sebulan ke Baituljannah, nilai komisyen sebulan kita akan dapat lebih kurang RM230. Tapi dengan akaun Brozi anda akan dapat lebih kurang RM530.

Kenaikan komisyen lebih 100%.

Baituljannah siap ada bagi kalkulator lagi untuk korang buat kira-kira komisyen.

Boleh download kat sini: Kalkulator Komisyen

Lagi satu, bab komisyen ni ada satu lagi yang sangat spesial. Hanya orang yang daftar sebagai affiliate je yang akan tahu. Aku tak nak bagitahu. Korang kene daftar sendiri untuk tahu apa satu lagi yang spesial pasal program affiliate Baituljannah ni 😋


1 ulasan:

  1. saya cukup teruja kalau ada hadiah calon isteri...

    saya sungguh sungguh nak buat..

    biasa yang tak nak bina masjid..

    lagi pun ada isteri boleh jadi teman untuk ke masjid..

    hehehehe [ gurau boleh dan serius pun boleh

    BalasPadam

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.