Ads Top

affiliate method

Kursus Video Online Bertaraf Dunia Dengan Harga Pasar Malam!

Antara portal belajar online yang aku suke adalah Udemy. Salah satu tempat aku belajar pasal blogging pun adalah Udemy.

Memandangkan sekarang ni tengah promosi Black Friday, kebanyakan kursus online yang tersenarai akan dapat diskaun sehingga 90%. Kebanyakannya harga sekarang cuma USD10 je. Kalau tukar duit Malaysia baru lebih kurang RM45.

Udemy

Siapa yang nak grab kursus yang best-best dalam apa-apa niche sekalipun, inilah masa yang paling sesuai. 

Nak belajar buat blog ke.

Nak belajar buat duit dengan Youtube ke.

Nak belajar buat aplikasi android ke. 

Semua ada.

Harga memang berpatutan.

Mana taknya kursus video online yang harga USD200 pun jadi USD10 je sempena Black Friday. Tapi ni untuk masa terhad je sehingga 28 November ni. Kalau nak grab kene cepat. Gaji pun dah dapat kan tak lama lagi 😀.




Lepas tu daftar.

Nanti dah gaji senang nak bayar hehe.

Ok. Tu je aku nak bagitau. 😊

1 ulasan:

  1. belum dapat nak shopping sangat tahun ini..

    mudah-mudahan tahun depan..kehdupan boleh berubah 360 darjah menjadi lebih baik

    aamiin.

    BalasPadam

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.