Ads Top

affiliate method

Guest Post. Kenapa aku tak berjaya menarik penulis?

Aku pelik lah..

Kenapa aku buat offer untuk tulis guest post dalam blog aku tapi tak ade orang layan pun..krik krik aje..

Malahan bukan guest post percuma tau..guest post berbayar..aku akan bayar setiap guest post dengan harga RM10 jika semua kriterianya cukup la..

Puas aku fikir kenapa tak ade orang yang PM cakap nak hantar guest post..

Akhirnya aku buat kesimpulan sendiri..huhu

  • mungkin sebab blog aku tu belum sepopular k pop jadi orang tak kisah pun dengan kewujudannya
  • frankly speaking..tak ramai yang tahu pun kewujudan blog aku tu..huhu
Jadi aku pun bertungkus lumuslah untuk naikkan trafik kat blog aku tu..

Alhamdulillah sekarang ni dah mencapai lebih kurang 6k-7k unik visitor setiap bulan..Ohsem!
(eleh segitu aje?)

Ape-apa pun, aku akan terus berusaha nak tingkatkan lagi populariti blog aku tu..salah satu caranya adalah dengan menulis artikel-artikel yang mencengkam jiwa raga..

p/s :

Tapi aku kene belajar juga cara nak tulis artikel..

Harapnya semakin banyak aku tulis..semakin bijak aku mengolah ayat dan menarik pembaca..Aminn..



Tiada ulasan:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.