Ads Top

affiliate method

First time jadi Top 10 Affiliate Klikjer..Ohsem!!

Salam.

Sebelum ni aku ade cerite sikit pasal pendapatan blog aku..

Memang niat aku nak kongsikan maklumat pendapatan blog aku kat sini untuk panduan aku dan untuk naikkan semangat aku..

Dan last time untuk bulan Disember 2015, untuk pertama kalinya akau dapat top 10 affiliate klikjer..Ohsem!!

Sape yang tak gembirekan? ;-)

Aku berblog pun baru je masuk 3 bulan secara serius..

sebelum tu buat acuh tak acuh aje..

Tapi bile dah jadi Top 10 ni..

Berkobar-kobar pulak rasenye nak berblog haha..

Tapi bukan senang sebenarnye..

Ataupun semate mate nasib dan rezeki aku..

Haha..

Ok..

Nak kongsikan tu aje..

Ni bukti yang aku screenshot dari FB klikjer..

Aku yang no.7 tu..;-)

Takdela hebat pun..

Sekadar berkongsi je ;-)

Tiada ulasan:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.