Ads Top

affiliate method

Blogger Stat Menggila..Adeh..

Haha..pagi ni aku tetiba teringat nak cek stat blog wikicara kat Blogger..

Sesuatu yang memeranjatkan aku lihat kat stat blogger aku..ni screenshotnye..


Seingat aku, Blogger stat ini akan dikire setiap hari bermula jam 8 pagi..

Selalunya dari pukul 8 hingga 10 pageview di blog aku sekitar 100 aje..tapi arini aku tengok dah mencanak naik sampai dekat 1000 pageview!

Aku dah perati lama dah blogger stat ni..memang die punya analisa kurang tepat compare dengan Google Analytics..

Padahal dalam satu keluarga tu..(a.k.a Google Punye)..

Nasib baik aku dah install Google Analytic sebelum ni..jadi boleh la compare kan..

Dan bila aku cek Google Analytic, sebenarnya trafik yang beratus-ratus tu bukan manusia pun..mungkin bot kot..

Dari mana datang..Wallahualam..

Ok..

Kalau betul-betul macam tu punya banyak trafik datang kat blog aku dalam satu masa.. 

Memang masyukkk! haha..

ok..tu je nak kongsi kali ni..

Bye!




Tiada ulasan:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.