Ads Top

Income Blog Tak Stabil! Adeh..

Ok..bulan ni pendapatan blog aku agak merudum huhu..

Affiliate dapat satu sale aje..adeh..

Tapi adsense mula mengorak langkah sejak aku buat mobile view tu..tapi belum dapat cash out lagi..

Pendaptan utama aku bulan ni dari online adalah dari survey online..

Survey online kat Globaltestmarket..

Nak tau detail..bace pasal Globaltestmarket kat blog aku..

Bulan ni aku dapat USD50 dari survey di Globaltestmarket..Ohsem!

Lepas tukar matawang Malaysia dalam RM200++..

Tapi aku prefer masuk dalam akaun Paypal aku aje..senang sikit aku nak beli ape-ape online nanti haha..

Itu ajela pendapatan aku bulan Januari 2016 ni..walaupun bukan dari blogging..tapi ade la jugak nak buat beli jajan..hehe

Ok..Adios!

No comments:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.