Ads Top

Affiliate Lazada dapat Komisen!

Pernah dengar Lazada? Mesti la pernah kan?

Aku memang suka beli kat Lazada, tapi kne pandai pilih barang la..kadang mahal jugak..kalau kene promosinye, memang murah..macam aku beli TV 40 inci aritu, harga RM800 je..kat kedai..pehh..harga RM1k lebih kot..jimat 2 ratus..

Boleh buat duit raye budak budak yang datang rumah tu :-)

Oh dah kelain pulak topik nye..

Aku nak cite, Lazada ni sebenarnye ada program Affiliate..sama ada direct dari Lazada atau boleh join melalui involveasia.

Nak dijadikan cerite..aku promot link affiliate Lazada ni cikai cikai je..letak pastu biarkan..

Lepas beberapa bulan..aku terdetik nak tengok akaun affiliate aku..

Sekali..eh..

Ada komisen jugak! Wow..kalau aku tau baik aku all out buat promosi Lazada ni ;-)

Walaupun tan banyak komisen tu dalam 10 dolar gitu..tapi aku nampak potensi yang ada pada Lazada affiliate ni..

Kalau aku buat betul betul pasti akan membuahkan hasil yang lebih baik!

Sape yang nak join affiliate Lazada boleh join kat sini..

Atau boleh join Involveasia..jika join Involveasia korang boleh promot Lazada dan banyak lagi kedai online lain :-)

Ok aku nak gtau tu je hehe..

Ok bye!

1 comment:

  1. Pergh terbaik saudara.

    Terinspirasi. InsyaAllah sedikit masa lagi.

    ReplyDelete

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.