Ads Top

Distraction dalam blogging!


Dah lama tak post kat blog.

Sama ada blog ni atau blog yang lain..rasenye dah berminggu minggu tak update..

Ini semua pasal distraction untuk aku berblog..

Masa puasa..tak update blog dengan sebab kononnye nak fokus pada ibadah..maybe ni good distraction kot..

Tapi yang aku geram distraction yang menyebabkan aku tak fokus dan tak semangat nak update blog ni..

Main game

Sejak dua menjak aku main Clash Royale ni, aku sendiri perasan aku yang productivity aku kat blog blog aku dah menurun!

Macam aku kate, dah 2 minggu tak update blog..tiap hari masa terluang akan main Clash Royale..aduhh..

Nampknye aku kne kembalikan lagi semangat dan productivity aku ni..

Mungkin aku kne uninstall dulu kot Clash Royale ni..bagi masa bertenang sikit..

Bagi yang belum main Clash Royale, baik jangan main atau anda akan ketagihan untuk terusssss bermain..huhu..

Ok ni post pertama aku lepas lama rehat..

Nak kembalikan semangat..!!

Ok bye!

No comments:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.