Ads Top

affiliate method

Kumpul Senarai Emel dengan Percuma..

Dalam banyak - banyak nasihat yang aku dengar pasal blogging, internet marketing dan yang sama waktu dengannya..satu persamaan aku dapat iaitu..

Kumpul senarai emel..

Ape pentingnya senarai emel ni?

Secara logikanye la..

Untuk buat promosi blog..

Untuk bagi maklumat baru..

Untuk dapatkan pembaca setia blog..

Untuk promosi produk (opsss..)

Dan sekiranya ada apa-apa berlaku pada blog kita..kita masih ada pembaca untuk dihubungi dan promosikan blog baru kita..

Bagi yang baru nak start kumpul senarai emel, aku cadangkan guna SumoMe..

SumoMe ni boleh diintergaratekan dengan banyak sistem pengumpul emel macam MadMimi, MailChimp, Aweber dan lain-lain..

Untuk permulaan aku guna SumoMe dengan MadMimi je..

SumoMe untuk fungsi asas boleh digunakan secara percuma..MadMimi pula boleh digunakan secara percuma sehingga pelanggan blog kita mencecah 100 senarai emel.

Nak dijadikan cerita..

Lepas dah aku dah capai 100 senarai emel, aku pun tukar ke MailChimp..Sebab MailChimp ni boleh guna secara percuma sehingga 2000 subscribers. 

Dan aku rasa dalam masa terdekat ni subscriber aku jauh lagi nak mencapai tahap 2000 tu..lagipun aku bukan nak jual produk kat emel..

Aku cuma naikkan pembaca setia ke blog aku :-)

Tiada ulasan:

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.