Ads Top

affiliate method

Giveaway Blog Susah Senang Blogger.


Ok. Telefon Xiaomi Redmi Note aku dah rosak. Kamera ntah macam mana boleh pulak pecah. Sekarang ni aku sedang memerhatikan 5 jenis telefon seperti yang kat bawah ni 👇

Sebab aku pun pening nak pilih yang mana, aku nak mintak tolong korang untuk beri pendapat smartphone yang mana yang best antara 5 jenis tu. Dan jangan bagi cadangan smartphone jenama lain.haha.

Minta korang bagi pendapat korang kat ruangan komen ye. 5 pemberi pendapat (pada ruangan komen) yang paling WIN dan berjaya memikat hati aku sampai aku pilih smartphone cadangan tu aku akan bagi saguhati TOP UP RM30!

Ok?

Harap sangat kerjasama korang. Aku cadang nak beli hujung bulan Februari 2017 nanti (lepas dapat gaji Februari la hehe). Bagi yang nak bagi cadangan tu boleh bagi sehingga 28 Februari 2017.

Adios.. Terima kasih kawan-kawan semua!


3 ulasan:

  1. Kalau aku, aku pilih Huawei P9, stakat ni rsenye camera die antara yang terbaik haha

    BalasPadam
  2. sy pun pilih Huawei P9, mmg power! hehe. kawan sy salah seorang pengguna Huawei jgk.. mmg terbaik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.terima kasih atas pendapat tu :-) hati mmg just nak angkat p9 tu tp harga pulak yg cam mahal sikit huhu

      Padam

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.