Ads Top

Apa Kaitan Blogger dan Shopback?

Aku memang pengguna tegar Shopback.

Tak tau apa tu Shopback? Takpe biar aku ceritakan.

Shopback ni adalah laman web yang membolehkan kite dapat cashback setiap kali kita beli barang.

Nak guna Shopback pun senang. Daftar Shopback ni percuma je . Lepas tu boleh terus guna.

Kat laman web Shopback ni tersenarai banyak laman online shopping. Katekanlah aku nak beli barang kat Lazada Malaysia. Aku akan ke laman web Shopback dulu lepas tu klik pada ikon Lazada. Pastu boleh membeli macam biasa.

Kalau beli kat Lazada melalui Shopback boleh dapat cashback sehingga 11%. 

Contoh situasinya macam ni. Katakanlah aku beli barang kat Lazada harga RM100, secara automatik RM11 ringgit akan dikembalikan ke dalam akaun Shopback aku. Maksudnya aku beli barang tu sebenarnya cuma RM89 sahaja.

Jimatkan? Bijakkan?

Nak jadi jimat dan bijak macam aku boleh daftar kat Shopback haha


Jadi apa kaitan jadi Blogger dengan Shopback pulak?




Haa..

Tu la korang tak tau..

Aku tau..

Salah satu laman web yang ada kat Shopback adalah Godaddy.

Memandangkan aku ni memang pengguna GoDaddy sejak berzaman, jadi ni memang satu peluang keemasan untuk aku berjimat lagi untuk beli domain  kat GoDaddy.

Cube tengok contoh kat atas tu..

Dah banyak kali aku beli barang kat Go Daddy. Dah macam beli barang online dah banyaknye haha..

Dengan menggunakan Shopback, aku dapat jimatkan lagi kos perbelanjaan aku untuk setiap blog aku..

Aku memang sangat cadangkan pada korang yang memang rajin beli barang online. Topup online dan lain-lain. Baik guna Shopback ni.

Kalau beli topup RM30, nanti dapat cashback beberapa ringgit..Kan ke jimat dan bijak tu..

Kalau nak beli topup, daftar kat Shopback lepas tu tekan bahagian Mobile Reload



Lepastu pilih la topup apa yang korang nak. Korang akan dibawa ke laman web Lazada Malaysia untuk selesaikan pembayaran.

Senang dan jimat.

Barang lain yang aku selalu beli guna Shopback ni adalah lampin pakai buang..Harga kat Lazada dah memang murah dah..tambah lagi guna Shopback..memang menjimatkan..

Akhir kata..

Tak kita siapa korang..

Blogger ke..

Cikgu ke..

Ustaz ke..

dan lain-lain..

Satu je nasihat aku. Gunakan Shopback untuk setiap pembelian anda.

Boleh daftar percuma kat di sini - Daftar Shopback

2 comments:

  1. menariknya.. baru tahu pasal online shop go Daddy.. biasanya kita dengar Lazada je laa.. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..ini yang dikatakan miscommunication.. Godaddy tu bukan macam lazada..ia sebenarnye laman web untuk beli domain dan hosting..maaf atas kekeliruan ni..

      Delete

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Powered by Blogger.