Ads Top

affiliate method

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Sebelum ni aku ade kongsikan berkenaan ikon blogger Hasrul Hassan. Kali Hasrul Hassan ade buat segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket.

Aku rasa aku perlu sertai segmen ni untuk pertumbuhan yang lebih positif untuk blog aku ni.

Siapa yang tak nak trafik ke blog banyak kan? Macam-macam blogger buat untuk naikkan trafik blog dan ini adalah salah satu cara untuk menaikkan trafik ke blog.


Cara untuk sertai segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket adalah aku hanya perlu LIKE page FB blog Hasrul Hassan dan Bisnes Online Tanpa Modal, lepas tu follow beliau di Google Profile dan buat satu post untuk ketengahkan segmen tersebut.

Ini adalah segmen pertama yang pernah saya sertai sejak blog ni wujud. Selalunya blog ni wujud untuk bercerita tentang blog wikicara aku yang lagi satu tu je.

Tapi rasanya, blog ini juga perlu berkembang untuk dirinya sendiri 😊 Aku nak naikkan blog untuk blog ini sendiri : http://www.susahsenangblogger.com/2017/01/nah-panduan-google-adsense-terkini.html

Selain daripada mendapat trafik, ini juga adalah cara untuk membina hubungan sesama blogger dengan cara yang baik . Jom meriahkan segmen tersebut. 😇 Berjaya atau tak trafik blog aku naik, nanti aku akan kongsikan.

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Terima kasih Bro Hasrul Hassan atas segmen ini 😊

2 ulasan:

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen saya ni ye .. in Sha Allah, adalah nanti trafik meroket tu ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah mula meroket tu nampaknya :-)

      Padam

Komen dengan penuh berhemah ye. Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.